За нас

Онлайн магазин „glam.bg” Ви предлага модерни модели дрехи на атрактивни и достъпни цени за всяка дама. В сайта на магазина може да разгледате и да поръчате артикули от няколко различни категории:

Разнообразието от дамски дрехи, което предоставяме на клиентите си, е съвкупност не само от различни кройки и цветове, а и от вариации качествени модели. Макар онлайн пазаруването понякога да е определяно като нож с две остриета, закупуването на дрехи – онлайн/   от онлайн магазин за дрехи “glam.bg” Ви гарантира сигурност и надеждност на стоките.

Защо да пазарувате от нас?

На първо място, защото е удобно. Няма по-лесен и бърз начин от поръчването на онлайн дрехи – буквално за секунди. Модните тенденции се менят с всеки изминал месец, а обикалянето по магазините често от приятно се оказва кошмарно занимание. Предимството, което Ви предлагаме ние от онлайн магазин за дрехи “glam.bg”, е наличието на модерни и качествени стоки във всеки аспект от понятието дамски дрехи. Поръчката на артикули е максимално улеснена и бърза, а доставката се извършва в рамките на няколко работни дни.

Какво предлагаме?

Освен модерни, в страницата на нашия сайт за дрехи/ drehi ще видите, че моделите ни са също съобразени със сезона и повода, за който Ви трябват. В различните категории сме подбрали дрехи за различни случаи, като някои от категориите съдържат смесени артикули. Това означава, например, че в раздел „рокли”, пред Вас се разгръщат няколко страници с този тип облекло, подходящи за различни събития, т.е има такива за всеки ден, за официални поводи, спортно елегантни рокли и др. Много е важно да не се отказвате да търсите това, за което сте посетили сайта. Нашият магазин за дрехи Ви дава голям избор. За да се ориентирате по-лесно сред моделите дрехи, сайтът ни предлага опция да преглеждате последните заредени стоки. Тази функция и дрехите съответно, които ще видите, са най-интересни, тъй като ежедневно се обновяват. Освен стандартните категории, изброени под формата на падащо меню, ние предлагаме и дамски костюми, както и няколко други подкатегории.

„За всеки по нещо”…

В различните подкатегории Ви очакват приятни изненади или както се казва – за всеки по нещо. В случай, че се нуждаете от нещо строго елегантно или твърде изискано – нашите рокли, сака и панталони биха Ви свършили чудесна работа. Ежедневните ни облекла пък са свежи, вдъхновени от актуалните цветове за сезона, удобни и най-важното – предлагат се във всякакъв размер.

Един от основните проблеми при онлайн пазаруването е изборът на размер дреха. В сайтът на онлайн магазин “glam.bg” под всяка дреха има изложени размери.

За поръчката на артикули е достатъчно да ни предоставите само адрес до офис на куриерска фирма или до входната Ви врата. Повече информация за това може да откриете също в сайта на магазина.

Очакваме Ви!

TOP

X